Sucess Historier

Vores kunder er vigtige for os og her fortæller vi deres historier og erfaringer med vores service. Vi har kunder fra hele Danmark, i alle størrelser og fra forskellige brancher. Fra enkeltmandsvirksomheder til virksomheder med flere ansatte.

DET SIGER KUNDERNE

Se nogle af de sider, vi har designet

Vi lader kunderne selv fortælle deres historier og erfaringer om os

Thor Pedersen

Award Winning Danish Traveler, Speaker & Adventurerwww.thorpedersen.dk

Da Thor ringede til os fra Atlanterhavet på vej hjem fra sin imponerende 10 år lange jordomrejse, hvor han besøgte alle verdens lande uden at flyve, stod vi over for behovet for at skabe en hjemmeside. Den skulle fungere som en teaser og opslagstavle til hans kommende foredrag i 2024, dokumentarfilm om hans eventyr og den bog, han planlagde at udgive.
Vi skabte siden med fokus på Thors utrolige rejseoplevelser og bedrifter. Vi ønskede at give et visuelt indblik i hans rejser og vække folks interesse for det, han havde oplevet. Vi beskrev, hvad man kunne forvente af hans foredrag, præsenterede hvem Thor var udover at være den, der rejste verden rundt uden fly, og vi tilføjede også en spændende trailer til den kommende dokumentarfilm. Desuden annoncerede vi hans foredragsturné i foråret 2024, via en flyer-popup.
Vi er virkelig stolte af det arbejde, vi har lavet, og vi vil gerne takke Thor for at have valgt Fokus til at hjælpe med at realisere denne platform. Vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden!

Illustration

Sales Optimization

v/ Thomas AndersenSalgscoach & Talentudviklerwww.salesoptimizing.dk

Thomas Andersen repræsenterer en passioneret og erfaren salgscoach samt talentudvikler, der brænder for at forfine salgsstrategier og forme fremtidige talenter inden for branchen. Med års erfaring inden for salgscoaching har Thomas opbygget et solidt ry som en pålidelig ekspert i at optimere salgspraksis og styrke udviklingen af salgstalenter.

Under udviklingen af hans hjemmeside satte vi fokus på at indkapsle Thomas' karakter og professionalisme, hvilket skabte en online platform, der afspejler hans tilgang, dybdegående viden og inspirerende energi. Vi designede ikke blot et website, men et brugervenligt univers, der guider besøgende på en sammenhængende rejse, startende med at besvare deres spørgsmål og direkte hen imod muligheden for at booke en aftale direkte i Thomas' kalender.

Vi ønsker at udtrykke vores taknemmelighed til Thomas for at have betroet os med dette projekt. Resultatet af hjemmesiden er et udtryk for vores dedikation og arbejde på at skabe en platform, der ikke blot afspejler Thomas' professionalisme, men også tiltrækker og guider besøgende i deres rejse mod salgsoptimering og talentudvikling.

Vi glæder os til at følge Thomas' fremtidige projekter og ønsker ham stor succes på vejen frem.

Illustration

TømrermesterChristian Eriksen

v/ Christian EriksenTømrermesterwww.mestereriksen.dk

Christian Eriksen er en passioneret tømrermester med en unik evne til at skabe tilpassede løsninger og levere eksemplarisk håndværk. Med et stærkt engagement i at levere kvalitet og skræddersyede resultater, er Christian kendt for sit håndværksmæssige talent og evne til at imødekomme forskellige bygningsbehov.
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Christian på at skabe en online platform, der afspejler hans ekspertise og passion for tømrerfaget. Vi stræbte efter at skabe en hjemmeside, der ikke blot præsenterer Christians omfattende erfaring og projekter, men også byder besøgende velkommen til at udforske tømrerløsninger og planlægge en personlig samtale direkte med Christian.
Det har været en ære at blive valgt af Christian til at hjælpe med at forme hans digitale tilstedeværelse. Resultatet er ikke bare en hjemmeside, der fremhæver hans færdigheder, men også en inspirationskilde for dem, der søger professionelt udført arbejde og skræddersyede tømrerløsninger.
Vi ser med spænding frem til at følge Christians fortsatte succes i branchen og ønsker ham alt det bedste på hans rejse fremad.

Illustration

Infinity Di MartinoCosmetics

v/ Martha Di MartinoKosmetisk sygeplejerskewww.infinitycos.dk

Vi har haft fornøjelsen af at hjælpe Martha Di Martino med at skabe hendes egen webshop, hvor hun tilbyder naturlige og miljøvenlige skønhedsprodukter. Martha, der er kosmetisk sygeplejerske, ønskede at skabe et sted, hvor folk kunne finde produkter, der er gode for både deres hud og vores planet.

Vi designede og oprettede denne webshop med fokus på at gøre det let for folk at finde produkter, der er både venlige mod deres hud og naturen. Du kan udforske et udvalg af ansigtspleje, kropsprodukter, hårpleje og makeup, som alle er blevet håndplukket med fokus på naturlige ingredienser og at være skånsomme mod miljøet.

Vi er glade for at have bidraget til at gøre Martha Di Martinos vision til virkelighed og ser frem til at se, hvordan hendes webshop med miljøvenlige skønhedsprodukter fortsætter med at glæde folk og støtte en mere bæredygtig tilgang til skønhed.

Illustration
Profesionelle Hjemmesider

Marks Anlægsgartner Service

Illustration

For en som mig, der ikke er så god til IT, var det sindssygt godt skåret ud i pap så jeg nemt kunne forstå det hele. Jeg skulle intet gøre, det var bare at sætte i gang, så blev det hele gjort..Når jeg kigger på mine konkurrenters sider, så synes jeg også at min side er klar i den pæne ende, så jeg er yderst tilfreds.Det har været så nemt det hele, og synes jeg fik rigtig god hjælp. Virkelig godt til prisen også.Der har været klar opfyldning af alle aftaler, samt opfølgende service og rigtig god dialog.Jeg vil i den grad anbefale til andre og har faktisk allerede gjort det et par steder.

Mark Veng NielsenMarks Anlægsgartner Servicewww.marks-service.dk

Illustration

Scanlog Shipping ApS

Illustration

Vi kan kun anbefale Fokus til andre.Der har været eminent service, vi har ikke rigtig skulle bede om noget, det kom bare.Hjemmesiden er helt perfekt og skide god. Det har været meget imponerende hvor hurtigt det hele gikAlle aftaler blev overholdt så fint!


Jakob E. NygaardScanlog Shipping ApSwww.scanlogshipping.dk

Illustration

Ståsted

Illustration

Jeg synes, at servicen var rigtig god - og levede op til beskrivelsen i de indledende samtaler.Jeg er meget tilfreds med det færdige produkt, som afspejler min virksomhed til fulde efter mine ønsker beskrevet til Fokus. Det bedste ved servicen var helt klart at. 1. der blev talt i et sprog som alle kan forstå i forhold til al det tekniske ved en hjemmeside samt 2. at programmet er designet så enkelt, at man selv kan rette til løbende på stort og småt efter endt service. alle aftaler blev opholdt - og alt blev der fulgt op på. Jeg kan kun anbefale andre; en nem og overskuelig måde for virksomheder at komme i gang med deres egen hjemmeside på.

Camilla Thor LarsenStåstedwww.staasted.dk

Illustration

Borks Konservering ApS

Illustration

Rigtig god service, og specielt min kontaktperson har været flink, rar og hjælpsom, og skal ha stor ros for det. Faktisk har kontaktpersonen nok været det bedste ved det hele, har virkelig gjort det nemt for mig. Jeg var særdeles for glad for det logo og visitkort design der blev lavet. Logoet blev lavet ud fra en blyantstegning jeg selv havde tegnet, og det endte ud i det helt perfekte for mig, og jeg er ikke engang god til at tegne!Meget tilfreds med min nye hjemmeside, specielt opdateringsværktøjet der gør det muligt at jeg selv kan styrer og opdatere min side, har været fedt.Jeg kan kun anbefale deres service til andre.

Philip BorkBorks Konservering ApSwww.borkskonservering.dk

Illustration

Undfang

Illustration

Top god service, dedikeret, hurtig og meget god til at forklare funktionaliteterne, selve opdateringsværktøjet er meget intuitivt og i forhold til wordpress er det 100 gange nemmere at bruge.Rigtig flot hjemmeside, enkel og nem at finde rundt på. Lækker opsætning, fonts, farver og design. Jeg fik rigtig gode tips og forslag til designdelen. Det bedste ved hele oplevelsen var den hurtige etablering af hjemmesiden, samt at resultatet stadig var rigtig flot. Jeg var utrolig glad for den gode og hurtige service, jeg fik fra designeren. Alt gik efter aftalen uden nogen dikkedarer. Stor ros herfra!

Ann CatherineUndfangwww.undfang.dk

Illustration

Ranc ApS

Illustration

Jeg er rigtig glad for min hjemmeside, det er en nem måde den er bygget op på og det er nemt at komme ind og lave ændringer. Vi har tidligere prøvet andre systemer og jeg synes det er meget hurtigere og vi har mange flere muligheder, oven i at det er nemmere. Servicen har været i top, og jeg synes alting er blevet forklaret så man forstår detAlt har været overholdt til punkt og prikke, samt opfølgende service for at sikre at alt er som det skal være.Det bedste ved hele forløbet har været at vi har fået lige den side vi ville have til en billig penge og derfor har jeg allerede anbefalet fokus til bekendte.

Rene RabbittsRanc Apswww.ranc.dk

Illustration

Narrativ Samtale

Illustration

Jeg synes det har været rart at der har været en opsøgende service, kontaktpersonen har ind imellem tjekket op på om jeg har manglet hjælp til noget. Meget kundeserviceorienteret resultat af min hjemmeside, jeg synes det er ekstremt brugervenligt og selvom jeg ikke er stærk til IT, har det været nemt for mig at arbejde med den. Vores mundtlige dialog og interessen fra kontaktpersonen, i at sætte sig ind i min situation, hvad jeg laver og det jeg er i gang med at etablere. Det har været rigtig rart, at der har været forståelse og interesse. Og så selve systemet, udover det er meget brugervenligt, er der også et kommentarsystem hvor man nemt og hurtigt kan få svar på specifikke spørgsmål til systemet. Alle aftaler vi har haft under processen, er gået som forventet uden nogen overraskelser. Jeg har allerede anbefalet jer til andre!

Lotte StegeagerNarrativ Samtalewww.narrativsamtale.dk

Illustration

Crystal Beauty

Illustration

Jeg syntes jeg har fået rigtig god service og hurtig hjælp, til alle mine spørgsmål.Er rigtig tilfreds med hjemmesiden, og noget af det bedste ved servicen er, at jeg selv kan gå ind og foretage rettelser og opdateringer. Alt gik som aftalt og jeg synes prisen har været utrolig fair.Jeg vil helt sikkert anbefale Fokus til andre, jeg troede faktisk at det var fake da de kontaktede mig første gang, men fandt senere ud af at de laver et rigtig godt stykke arbejde og alle aftalerne er blevet overholdt

Israa Hussein MohammadCrystal Beautywww.crystalbeautyih.dk

Illustration

iFind ApS

Illustration

Super effektiv og hurtig aktion ifm. opsætning og produktion af min nye hjemmeside. Meget service orienteret og behagelig kommunikation.
Jeanette Stids-JønsbyiFind ApSwww.ifind.dk

Illustration

Resono

Illustration

God service uden for mange dikkedarer, det er effektiv og det er noget der virkerVi føler os stolte over at kunne sige til folk, “Prøv lige og gå ind og se vores hjemmeside”Ikke alt gik som aftalt, fordi vi pludseligt blev foræret en masse extra services. Så man må sige endnu bedre end aftalt, det er altid dejligt at få opfyldt de behov man ikke selv vidste man havde. Hele tilgangen, samt den sparring fra vores kontaktperson har været noget af det bedste ved oplevelsen. Vi har følt os utrolig trygge under hele processen, navnligt grundet den gennemsigtighed og brugervenlighed vi har oplevet. Grundet det, vil vi klart anbefale FOKUS andre!

Emil Østergaard & Louise GøttscheResonowww.resono.dk

Illustration

JH Byg og Beton ApS

Illustration

God service, nem at få fat på og proaktiv i forhold til mulige forbedringer. Er rigtig glad for min hjemmeside og har fået god feedback fra andre også. Jeg fik hjælp til de ting jeg ikke selv kunne finde ud af, og gode råd til opbygning og design af siden. Alle aftaler er blevet overholdt, de udfordringer der har været er blevet løst lynhurtigt. derfor kan jeg trygt og roligt anbefale Fokus til andre.

Jonas HøstmarkJH Byg og Beton ApSwww.jhbygogbeton.dk

Tjek vores online butiksløsning nu!Klik og se nærmere! ➞

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os, så ser vi om e-handelsløsninger virker for din virksomhed, så kontakt os nu!