Sucess Historier

Vores kunder er vigtige for os og her fortæller vi deres historier og erfaringer med vores service. Vi har kunder fra hele Danmark, i alle størrelser og fra forskellige brancher. Fra enkeltmandsvirksomheder til virksomheder med flere ansatte.

DET SIGER VORES KUNDER

Se nogle af de sider, vi har designet

Vi lader kunderne selv fortælle deres historier og erfaringer om os

Illustration

Crystal Beauty

"Jeg syntes jeg har fået rigtig god service og hurtig hjælp, til alle mine spørgsmål.Er rigtig tilfreds med hjemmesiden, og noget af det bedste ved servicen er, at jeg selv kan gå ind og foretage rettelser og opdateringer. Alt gik som aftalt og jeg synes prisen har været utrolig fair.Jeg vil helt sikkert anbefale Fokus til andre, jeg troede faktisk at det var fake da de kontaktede mig første gang, men fandt senere ud af at de laver et rigtig godt stykke arbejde og alle aftalerne er blevet overholdt"

Israa Hussein Mohammad,Crystal Beautycrystalbeautyih.dk

Illustration

iFind

"Super effektiv og hurtig aktion ifm. opsætning og produktion af min nye hjemmeside. Meget service orienteret og behagelig kommunikation."

Jeanette Stids-Jønsby,iFind ApSifind.dk

Illustration

JH Byg og Beton

"God service, nem at få fat på og proaktiv i forhold til mulige forbedringer. Er rigtig glad for min hjemmeside og har fået god feedback fra andre også. Jeg fik hjælp til de ting jeg ikke selv kunne finde ud af, og gode råd til opbygning og design af siden. Alle aftaler er blevet overholdt, de udfordringer der har været er blevet løst lynhurtigt. derfor kan jeg trygt og roligt anbefale Fokus til andre."

Jonas Høstmark,JH Byg og Beton ApSjhbygogbeton.dk

Illustration

Quadium - Webshop

"Super kundeservice, samt pagebuilder er intuitiv og der er mange muligheder for avancerede konfigurationer. Har haft god mulighed for at sætte det præg på den jeg ville, samt slut produktet er blevet meget li det jeg havde i tankerne. Kundeservice har været super hurtige til at reagere, når jeg har haft forspørgelser. Blev lovet hurtig process, dog har vi rendt ind i nogle småforsinkelser i forhold domæne skifte, men dog blev de løst hurtigst muligt efter forholdene. Jeg vil gerne anbefale FOKUS til andre, specielt pga. det færdige produkt, kundeservice og de tekniske muligheder der er.”

Christoffer Kamper Madsen,Quadium - Webshopquadium.dk

Illustration

Philip Bork - Borks Konservering ApS

Rigtig god service, og specielt min kontaktperson har været flink, rar og hjælpsom, og skal ha stor ros for det. Faktisk har kontaktpersonen nok været det bedste ved det hele, har virkelig gjort det nemt for mig. Jeg var særdeles for glad for det logo og visitkort design der blev lavet. Logoet blev lavet ud fra en blyantstegning jeg selv havde tegnet, og det endte ud i det helt perfekte for mig, og jeg er ikke engang god til at tegne!Meget tilfreds med min nye hjemmeside, specielt opdateringsværktøjet der gør det muligt at jeg selv kan styrer og opdatere min side, har været fedt.Jeg kan kun anbefale deres service til andre.

Philip BorkBorks Konservering ApSwww.borkskonservering.dk 

Illustration

Resono

God service uden for mange dikkedarer, det er effektiv og det er noget der virkerVi føler os stolte over at kunne sige til folk, “Prøv lige og gå ind og se vores hjemmeside”Ikke alt gik som aftalt, fordi vi pludseligt blev foræret en masse extra services. Så man må sige endnu bedre end aftalt, det er altid dejligt at få opfyldt de behov man ikke selv vidste man havde. Hele tilgangen, samt den sparring fra vores kontaktperson har været noget af det bedste ved oplevelsen. Vi har følt os utrolig trygge under hele processen, navnligt grundet den gennemsigtighed og brugervenlighed vi har oplevet. Grundet det, vil vi klart anbefale FOKUS andre!

Emil Østergaard & Louise GøttscheResonowww.resono.dk  

Tjek vores online butiksløsning nu!Klik og se nærmere! ➞

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os, så ser vi om e-handelsløsninger virker for din virksomhed, så kontakt os nu!