Er du allerede vores kunde? Opdater din hjemmeside til FOKUS 2.0

Du får et helt fornyet look til din hjemmeside!

Derudover får du funktionerne herunder

Besøgsstatistik

Du kan overvåge dit websteds trafik direkte gennem administrationssystemet

Et helt nyt content management system

Et helt nyt og alsidigt content management system giver mulighed for at få dine sider præcis som du ønsker

I fremtiden kan siden udvides gratis

Efterhånden som din virksomhed vokser, kan du udvide dit websted gennem administrationssystemet gratis.

Bedre google-synlighed

Nye funktioner, som du kan få bedre indflydelse på Googles synlighed med

Fornyet fotoalbum og blogfunktion

Tilgængelig, ikke bare én, men flere nye forskellige fotoalbummuligheder til dine sider og også en helt ny blogfunktion

Fungerer perfekt på mobil

Din hjemmeside vil fungere meget godt på mobile enheder i fremtiden

Alle fremtidige funktioner gratis

Vores udviklingsteam vil udvikle tjenesten i fremtiden, og du vil automatisk modtage alle nye funktioner gratis på dine sider

Masser af andre funktioner

Her er blot nogle af de funktioner, der er tilgængelige for tjenesten. Du kan få mere information fra vores salg.

DET SIGER KUNDERNE OM

FOKUS 2.0

Vi lader kunderne selv fortælle deres historier og erfaringer om FOKUS 2.0

Illustration

Thor Pedersen

Illustration

"Jeg har fået rigtig god og imødekommende service. Vi har opnået rigtig gode resultater. Jeg havde en ret kort deadline, og vi nåede at blive færdige længe før.Generelt har jeg været yderst tilfreds, og derfor allerede anbefalede fokus til andre."Thor PedersenAward Winning Danish Traveler, Speaker & Adventurerwww.thorpedersen.dk

Illustration

Marks Anlægsgartner Service

Illustration

"For en som mig, der ikke er så god til IT, var det sindssygt godt skåret ud i pap så jeg nemt kunne forstå det hele. Jeg skulle intet gøre, det var bare at sætte i gang, så blev det hele gjort..Når jeg kigger på mine konkurrenters sider, så synes jeg også at min side er klar i den pæne ende, så jeg er yderst tilfreds.Det har været så nemt det hele, og synes jeg fik rigtig god hjælp. Virkelig godt til prisen også.Der har været klar opfyldning af alle aftaler, samt opfølgende service og rigtig god dialog.Jeg vil i den grad anbefale til andre og har faktisk allerede gjort det et par steder."

Mark Veng NielsenMarks Anlægsgartner Servicewww.marks-service.dk

Illustration

Scanlog Shipping ApS

Illustration

"Vi kan kun anbefale Fokus til andre.Der har været eminent service, vi har ikke rigtig skulle bede om noget, det kom bare.Hjemmesiden er helt perfekt og skide god. Det har været meget imponerende hvor hurtigt det hele gikAlle aftaler blev overholdt så fint!"


Jakob E. NygaardScanlog Shipping ApSwww.scanlogshipping.dk

Illustration

Ståsted

Illustration

"Jeg synes, at servicen var rigtig god - og levede op til beskrivelsen i de indledende samtaler.Jeg er meget tilfreds med det færdige produkt, som afspejler min virksomhed til fulde efter mine ønsker beskrevet til Fokus. Det bedste ved servicen var helt klart at. 1. der blev talt i et sprog som alle kan forstå i forhold til al det tekniske ved en hjemmeside samt 2. at programmet er designet så enkelt, at man selv kan rette til løbende på stort og småt efter endt service. alle aftaler blev opholdt - og alt blev der fulgt op på. Jeg kan kun anbefale andre; en nem og overskuelig måde for virksomheder at komme i gang med deres egen hjemmeside på."

Camilla PedersenStåstedwww.staasted.dk

hjemmeside jæger

Borks Konservering ApS

Illustration

"Rigtig god service, og specielt min kontaktperson har været flink, rar og hjælpsom, og skal ha stor ros for det. Faktisk har kontaktpersonen nok været det bedste ved det hele, har virkelig gjort det nemt for mig. Jeg var særdeles for glad for det logo og visitkort design der blev lavet. Logoet blev lavet ud fra en blyantstegning jeg selv havde tegnet, og det endte ud i det helt perfekte for mig, og jeg er ikke engang god til at tegne!Meget tilfreds med min nye hjemmeside, specielt opdateringsværktøjet der gør det muligt at jeg selv kan styrer og opdatere min side, har været fedt.Jeg kan kun anbefale deres service til andre."

Philip BorkBorks Konservering ApSwww.borkskonservering.dk

Illustration

Undfang

Illustration

"Top god service, dedikeret, hurtig og meget god til at forklare funktionaliteterne, selve opdateringsværktøjet er meget intuitivt og i forhold til wordpress er det 100 gange nemmere at bruge.Rigtig flot hjemmeside, enkel og nem at finde rundt på. Lækker opsætning, fonts, farver og design. Jeg fik rigtig gode tips og forslag til designdelen. Det bedste ved hele oplevelsen var den hurtige etablering af hjemmesiden, samt at resultatet stadig var rigtig flot. Jeg var utrolig glad for den gode og hurtige service, jeg fik fra designeren. Alt gik efter aftalen uden nogen dikkedarer. Stor ros herfra!"

Ann CatherineUndfangwww.undfang.dk

Illustration

Ranc ApS

Illustration

"Jeg er rigtig glad for min hjemmeside, det er en nem måde den er bygget op på og det er nemt at komme ind og lave ændringer. Vi har tidligere prøvet andre systemer og jeg synes det er meget hurtigere og vi har mange flere muligheder, oven i at det er nemmere. Servicen har været i top, og jeg synes alting er blevet forklaret så man forstår detAlt har været overholdt til punkt og prikke, samt opfølgende service for at sikre at alt er som det skal være.Det bedste ved hele forløbet har været at vi har fået lige den side vi ville have til en billig penge og derfor har jeg allerede anbefalet fokus til bekendte."

Rene RabbittsRanc Apswww.ranc.dk

Illustration

Narrativ Samtale

Illustration

"Jeg synes det har været rart at der har været en opsøgende service, kontaktpersonen har ind imellem tjekket op på om jeg har manglet hjælp til noget. Meget kundeserviceorienteret resultat af min hjemmeside, jeg synes det er ekstremt brugervenligt og selvom jeg ikke er stærk til IT, har det været nemt for mig at arbejde med den. Vores mundtlige dialog og interessen fra kontaktpersonen, i at sætte sig ind i min situation, hvad jeg laver og det jeg er i gang med at etablere. Det har været rigtig rart, at der har været forståelse og interesse. Og så selve systemet, udover det er meget brugervenligt, er der også et kommentarsystem hvor man nemt og hurtigt kan få svar på specifikke spørgsmål til systemet. Alle aftaler vi har haft under processen, er gået som forventet uden nogen overraskelser. Jeg har allerede anbefalet jer til andre!"

Lotte StegeagerNarrativ Samtalewww.narrativsamtale.dk

Illustration

Crystal Beauty

Illustration

"Jeg syntes jeg har fået rigtig god service og hurtig hjælp, til alle mine spørgsmål.Er rigtig tilfreds med hjemmesiden, og noget af det bedste ved servicen er, at jeg selv kan gå ind og foretage rettelser og opdateringer. Alt gik som aftalt og jeg synes prisen har været utrolig fair.Jeg vil helt sikkert anbefale Fokus til andre, jeg troede faktisk at det var fake da de kontaktede mig første gang, men fandt senere ud af at de laver et rigtig godt stykke arbejde og alle aftalerne er blevet overholdt"

Israa Hussein MohammadCrystal Beautywww.crystalbeautyih.dk

Illustration

iFind ApS

Illustration

"Super effektiv og hurtig aktion ifm. opsætning og produktion af min nye hjemmeside. Meget service orienteret og behagelig kommunikation."
Jeanette Stids-JønsbyiFind ApSwww.ifind.dk

Illustration

Resono

Illustration

"God service uden for mange dikkedarer, det er effektiv og det er noget der virkerVi føler os stolte over at kunne sige til folk, “Prøv lige og gå ind og se vores hjemmeside”Ikke alt gik som aftalt, fordi vi pludseligt blev foræret en masse extra services. Så man må sige endnu bedre end aftalt, det er altid dejligt at få opfyldt de behov man ikke selv vidste man havde. Hele tilgangen, samt den sparring fra vores kontaktperson har været noget af det bedste ved oplevelsen. Vi har følt os utrolig trygge under hele processen, navnligt grundet den gennemsigtighed og brugervenlighed vi har oplevet. Grundet det, vil vi klart anbefale FOKUS andre!"

Emil Østergaard & Louise GøttscheResonowww.resono.dk

Illustration

Quadium

Illustration

"Super kundeservice, samt pagebuilder er intuitiv og der er mange muligheder for avancerede konfigurationer. Har haft god mulighed for at sætte det præg på den jeg ville, samt slut produktet er blevet meget li det jeg havde i tankerne. Kundeservice har været super hurtige til at reagere, når jeg har haft forspørgelser. Blev lovet hurtig process, dog har vi rendt ind i nogle småforsinkelser i forhold domæne skifte, men dog blev de løst hurtigst muligt efter forholdene. Jeg vil gerne anbefale FOKUS til andre, specielt pga. det færdige produkt, kundeservice og de tekniske muligheder der er.”

Christoffer Kamper MadsenQuadiumwww.quadium.dk

Illustration

JH Byg og Beton ApS

Illustration

"God service, nem at få fat på og proaktiv i forhold til mulige forbedringer. Er rigtig glad for min hjemmeside og har fået god feedback fra andre også. Jeg fik hjælp til de ting jeg ikke selv kunne finde ud af, og gode råd til opbygning og design af siden. Alle aftaler er blevet overholdt, de udfordringer der har været er blevet løst lynhurtigt. derfor kan jeg trygt og roligt anbefale Fokus til andre."

Jonas HøstmarkJH Byg og Beton ApSwww.jhbygogbeton.dk