Fokus 2.0 service er udgivet

Fokus 2.0 service er udgivet

Som et resultat af et langt udviklingsarbejde er vi glade for at kunne frigive det nye system til vores kunder. Det nye system har været planlagt længe, ​​og hele Fokus personale har ventet spændt på lanceringen af ​​systemet. Vi har kaldt systemet for "Fokus 2.0" systemet.

Det nye system har mange nye funktioner til vores kunder. Først og fremmest får vores kunder nu stilfulde hjemmesider til deres egen virksomhed. Derudover har tjenesten et helt nyt content management system, der udnytter den nyeste teknologi. Vi har også forbedret Googles søgbarhed på kundesider, og kunder kan nu selv redigere SEO-indstillinger. Vi har også fuldstændig redesignet fotoalbumfunktionen. Siderne fungerer også perfekt på mobilen. Det sidste, vi vil nævne, er en meget nyttig funktion, nemlig i fremtiden, når virksomheden vokser, vil 2.0-kunder kunne udvide siden gratis ved at bruge vores værktøj. Der er mange andre nyskabelser i tjenesten, som du kan spørge vores kundeservice om.

I en begrænset periode tilbyder vi vores gamle kunder muligheden for at opgradere deres sider til 2.0-tjenesten billigt. Mere information fås hos kundeservice.