FOKUS 2.0 NYE Funktioner

FOKUS 2.0 NYE Funktioner

Fleksibel blok til fri placering af elementer "Flex Block"

Fleksibel blok (Flex Block) giver dig mulighed for at placere elementer frit uden begrænsninger som kolonner eller gitter. For eksempel kan du tilføje 2 billeder, så det ene let overlapper det andet, og tilføje en overskrift og en knap oven over billedet. Indtil videre kan du frit arrangere følgende elementer: overskrift, tekst, billede og knap.

Desuden har vi, ligesom i Fleksibel blok, tilføjet en mulighed for at anvende absolut positionering til elementer i de fleste almindelige blokke. Denne funktion giver mulighed for at placere elementer hvor som helst i blokken. Den giver mere plads til kreative ideer og gør din webstedsdesign endnu mere unik.

Fastgørelse af objekter i Fleksibel blok (Flex Block)

Vi har tilføjet fastgørelse af elementer til andre objekter, mens elementerne placeres frit i en Fleksibel blok eller en almindelig blok. Elementfastgørelse sker, når det kommer tættere på end 5 px til et andet frit placeret element, en bloks grænse eller centrum. Samtidig vil en rød linje fremhæve grænsen, til hvilken fastgørelse skete. Fastgørelse fungerer heller ikke, når elementer flyttes ved hjælp af tastaturpilene. Det er praktisk, hvis du har brug for at placere et element mindre end 5 px væk fra den grænse, til hvilken fastgørelse kan ske.

Forbedret redigering af skrifttyper

Fra nu af kan du åbne skrifttype-indstillingerne for en bestemt teksttype på webstedet, ikke kun i "Site Styles"-indstillingerne, men også når du redigerer en bestemt tekst ved at klikke på "tandhjulet" i listen over teksttyper. Ændringer foretaget i disse indstillinger vil, som før, blive anvendt på alle tekster med den valgte type ("Blokoverskrift", "Underoverskrift", "Tekst", osv.).

Derudover har vi tilpasset skrifttype-indstillingerne for webstedets mobile version for at gøre redigeringen af skrifttypen separat for smartphone-visning endnu mere bekvem

Skjul blokke på desktop-versionen af webstedet

Når du opretter et websted, kan det være nødvendigt ikke at vise nogle blokke på desktop- eller mobilversionen af webstedet eller midlertidigt skjule blokken helt. Vi har tilføjet muligheden for at skjule en blok på computere og opdateret funktionernes interface for at skjule blokke på smartphones og alle enheder.

Tilpasning af "Shape Dividers" separat for mobile enheder

"Shape Dividers" giver dig mulighed for at gøre grænsen mellem to blokke mere visuelt tiltalende. Nu kan du ændre dividerens højde og horisontale gentagelse separat for dine mobile og desktop webstedsversioner.

Automatisk tilpasning til mobile enheder, baseret på desktop version af ​​hjemmesiden.

Hvis du har indstillet blokafstande, skriftstørrelser eller "shape dividers" separat til mobilversionen af ​​hjemmesiden, kan du nu gendanne disse indstillinger i henhold til dekstop versionen af ​​hjemmesiden. Når du ændrer en af ​​disse indstillinger individuelt til visning på smartphones, skal denne indstilling redigeres manuelt separat for mobil- og dektop versionerne af ​​hjemmesiden. Dog kan du med hjælp fra knappen "Auto-adjust" gendanne den automatiske tilpasning af disse indstillinger til smartphones, som vil være baseret på dektop versionen af ​​hjemmesiden.

Dette kan være nødvendigt, når du manuelt konfigurerer nogle indstillinger til smartphones og beslutter, at det ville være mere praktisk for dig kun at redigere disse indstillinger for dektop versionen af ​​hjemmesiden og automatisk anvende dem på mobilversionen af ​​hjemmesiden.